کامپوزیت ونیر در تهران

آدرس کلینیک

تهران،فردوس،بلوار فردوس،خ رامین جنوبی

ایمیل ما

info@padidar.com

کامپوزیت ونیر در تهران

دندان‌ها نقش مهمی در زیبایی صورت دارند و یک دندان بدشکل و زرد مسلما باعث بد شکل شدن لبخند و کاهش اعتماد به نفس خواهد شد. بر همین اساس بسیاری از کسانی که به زیبایی صورت خود توجه داشته‌اند، به زیبایی دندان خود اهمیت زیادی می‌دهند. کامپوزیت یکی از روش‌های زیباسازی دندان محسوب می‌شود که با پوشاندن عیوب دندان و رفع بسیاری از مشکلات آن دندان را سفید و تراز و لبخند را زیبا می‌کند. کامپوزیت دندان خمیری جهت پر کردن دندان است. این خمیر هم عیوبی مانند لب پریدگی، فاصله بین دندان ها، نامنظم بودن و شکستگی بین آنها را برطرف می‌کند و هم دندان‌ها را سفید و درخشان خواهد کرد. 

کامپوزیت ونیر چیست؟ 

کامپوزیت ونیر لایه نازکی جهت پنهان کردن عیوب دندان بوده که متناسب با فرم و رنگ دندان شما ساخته می‌شود. ساختار آن از رزین کامپوزیتی است. باید توجه کرد که این ونیر علاوه بر اینکه در زیبایی لبخند نقش بسیاری دارد. بلکه به دلیل اینکه هم رنگ دندان است، به آن‌ها ظاهری یکپارچه و یکنواخت می‌دهد. به دلیل ساده بودن این روش درمانی، جزو روش‌های تهاجمی محسوب نمی‌شود و پس از اجرای آن فرد درد زیادی نخواهد داشت. 

فرم تعیین نوبت آنلاین

آیا بیمه تکمیلی دارید؟

انواع کامپوزیت دندان بر حسب شکل

امروزه کامپوزیت دندان در سه نوع تقسیم‌بندی می‌شود.

  • بالک فیلز یا پرکردن پر حجم: در این روش عمق دندان افزایش پیدا می‌کند و شفافیت کامپوزیت را بهبود می‌بخشد. همچنین امکان خشک کردن لایه‌ای به قطر ۴ میلیمتر وجود دارد و شفافیت باعث نفوذ نور پخت، به عمق مواد خواهد شد. به علاوه در مواد پر کننده حجیم، بهبودی حاصل شده، در نتیجه برای سازگاری عاج و عرض شکاف حاشیه‌ای با کامپوزیت‌های چند لایه، نتایج مشابه‌ای به وجود آورده است.
  • فوئبلل یا سیال ها: ویسکوزیته آن‌ها برای این کامپوزیت‌ها سیالیت را افزایش می‌دهد. به شکل یک سوزن گیج کوچک یا سرنگ است. با این وجود که از لحاظ روان بودن اولین کامپوزیت به شمار رفته که مواد پرکننده‌اش کاهش پیدا کرده تا به خاصیت فیزیکی‌اش کمک شود. پس از سال ۲۰۱۰ این کامپوزیت‌های روان از مواد پرکننده بالاتری برخوردار هستند.
  • یونیورسال: بر حسب ویسکوزیته و لایه شناخته نمی‌شود، بلکه جهت نوع استفاده‌اش شناخته شده است. اصل این ماده متنوع بودنش است.

انواع کامپوزیت دندان بر اساس ساختار

کامپوزیت بر اساس ساختار در انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شود که هر یک را معرفی خواهیم کرد.

روکش سرامیکی یا پرسلان

نوع پرسلان از مواد سرامیکی سخت تشکیل شده‌ که جهت زیبایی بخشی دندان و ترمیم آن استفاده می‌شود. بکار بردن این روش به اندازه گیری‌های کامپیوتری و قالب گیری‌های تخصصی نیازمند است. همه قالب‌ها به شکل خاص برای کاربران ساخته می‌شوند. بیشتر این روکش‌ها جهت رفع مشکل و ترمیم دندان‌های خلفی و قدامی استفاده می‌شوند.

رزین کامپوزیت

با توجه به اینکه ترکیبات رزین‌های آکریلیکی وسعت زیادی یافته‌اند، این مواد با ترکیب با ذرات معدنی دچار تغییر شکل شده‌اند و با ترکیب با پلیمرهای رزینی پایه ای، برای ترمیم‌های دندانی مناسب هستند. این روکش یک پایه رزینی و یک ترکیب معدنی پرکننده دارد که می‌بایست در توان بالا و خلوص مناسب فیزیکی به دندان چفت شود. همچنین از انواع مختلف کامپوزیت میکروفیل، هیبریدی، ماکروفیل و نانو هیبرید تشکیل شده است که آن را اصولا بر حسب ترکیب معدنی پرکننده، مقدار و اندازه دندان دسته‌بندی می‌کنند. به علاوه بر اساس ویژگی جابجایی در انواع بسته‌بندی و روان تقسیم‌بندی می‌شود. هر یک از این کامپوزیت‌ها در متریال‌های مختلفی ساخته شده‌اند که بعضی دارای ذرات ریز با کاربرد و پایداری مختلفی هستند.

کامپوزیت ips

کامپوزیت ips به سبب ساختار و ماهیت خاص با دهان و لثه سازگاری بیشتری داشته و بسیار مستحکم و بادوام است. لذا در این نمونه مشکلات لثه کمتر دیده می‌شود. در این روش دندانپزشک از متریال خام یک دندان جدید برای شما می‌سازد. در نتیجه مهارت، تجربه و تخصص دندانپزشک در نتیجه نهایی تاثیر زیادی دارد.

انواع کامپوزیت دندان رزینی

کامپوزیت دندان رزینی انواع مختلفی دارد که هر یک را معرفی خواهیم کرد.

  • کامپوزیت ماکروفیل یا دانه درشت: از اولین نمونه هاست که دارای ذرات ۱۰ تا ۵۰ میکرومتر است. با آن‌ها سطح ترمیم را به سختی می‌توان پالیش داد. ولی مقاومت زیادی دارد.
  • کامپوزیت میکروفیل یا دانه ریز: در آخر دهه ۷۰ شروع استفاده آن بود که ذرات آن کوچکتر از ۱۰۰ نانومتر هستند. قابل توجه است که این ذرات بار فیلر را افزایش می‌دهند، ولی مناسب استفاده در دندان عقبی نیستند، زیرا هنوز به دوام لازم برای این کار نرسیده اند. با آن سطح ترمیم را به راحتی می‌توان پولیش و صاف کرد.
  • کامپوزیت هیبرید: این کامپوزیت در دو نوع نانو هیبرید و میکرو هیبرید موجود است که ذراتی در حد ۱۰ تا ۵۰ میکرومتر و ذراتی در حد ۴۰ نانومتر دارند. به طور کل ذراتی کمتر از ۱۰۰ میکرومتر دارند. آن‌ها در برابر ساییدگی مقاومت داشته‌اند و استحکام بالایی دارند. ولی به دلیل روند استهلاک رزین میان ذرات دچار آسیب می‌شوند.
  • نانو کامپوزیت: جهت رفع مشکلات هیبریدی بکار می‌رود که اندازه ذرات آن ۲۰۰ نانومتر است. در این مدل با در کنار هم قرار گرفتن ذرات نانو، خوشه نانو تشکیل می‌شود که همین سبب بالا رفتن مقاومتش شده است. در حین استفاده اگر از این خوشه یک نانو ذره جدا شود، با چشم غیر مسلح فضای خالی آن دیده نخواهد شد. همچنین مناسب دندان عقبی است چون استحکام و مقاومت بالایی دارد. زمانی که قسمت بزرگی از بخش وسیعی از دندان عقب ترمیم می‌شود، بکار بردن لایه دو میلی متری نانو کامپوزیت دندان آسان‌تر از پر کردن باک فیل است. در نانو کامپوزیت غیر توده‌ای نیز می‌توان انواع مختلفی از رنگ را انتخاب کرد.

فرق بین ونیرهای کامپوزیتی و پرسلن 

رزین کامپوزیت اصولا به سطح جلوی دندان چسبیده می‌شود تا جذابیت رنگ و فرمش بیشتر شود. ساختارش از رزین بوده و کاملا مانند متریالی است که با ترکیبات همرنگ دندان در حین پر کردن دندان بکار می‌رود. ولی رزین پرسلن ساختار سرامیکی با دوام و استحکام بالایی دارد. این رزین متناسب با فرم و بافت دندان در لابراتوار مورد قالب گیری قرار می‌گیرد و سپس بر روی دندان گذاشته خواهد شد. ونیر کامپوزیت بر روی دندان به شکل مستقیم گذاشته می‌شود، ولی نوع پرسلن مقاومت و پایداری کمتری دارد. 

فرایند کامپوزیت دندان چگونه است؟ 

جهت اجرای کامپوزیت دندان ابتدا، باید مشکلات دندان مانند عفونت لثه و دندان، جرم و درد دندان رفع شوند. ممکن است نیاز باشد پیش از روکش کردن، دندان پر شده یا کانال کشی شود. در مرحله بعد مینای دندان را اچ می‌کنند. در این روش مواد را مقاوم و سفت کرده، سپس رنگ کامپوزیت را متناسب با رنگ دندان انتخاب می‌کنند. در مورد رزین کامپوزیت مواد بالدینگ و چسب را در دندان استعمال نموده و به شکل لایه لایه کامپوزیت را بر روی دندان قرار می‌دهند. متناسب با سطح دندان‌ها فرایند ترمیم صورت می‌گیرد. کامپوزیت و ترمیم دندان خرگوشی، دندان شکسته، فاصله دندان ها، دندان نیش و غیره هر کدام فرایند ترمیم مختلفی دارند. در پایان این عمل با فرم دهی، مواد به طور صحیح بر روی دندان گذاشته می‌شوند. امکان دارد دندان قبل از کامپوزیت سفید شده و تراشیده شود. 

چه کسانی می‌توانند دندان خود را کامپوزیت کنند؟ 

کسانی که دچار مشکلات جزئی در دندان خود هستند و دهان و لثه سالمی دارند می‌توانند از کامپوزیت استفاده کنند. کسانی که دندان‌های خراب، شکسته و پوسیده‌ای دارند یا دچار عفونت لثه هستند نمی‌توانند از این روش استفاده کنند. در این روش می‌توان مشکلات جزئی مانند شکستگی ریز، لکه‌های زرد، کم کردن فاصله میان دندان، پر کردن دندان، رفع ساییدگی دندان و این چنین موارد را برطرف کرد. 

کامپوزیت مناسب چه کسانی نیست؟ 

کسانی که دندان و لثه سالمی ندارند و دچار درد در دندان، عفونت لثه و پوسیدگی دندان هستند نمی‌توانند از کامپوزیت استفاده کنند. همچنین افرادی که بخش زیادی از مینای دندانشان آسیب دیده و در فک و دهانشان دچار مشکل هستند نیز نمی‌توانند از این روش بهره‌مند شوند. به طور کل این افراد کاندیدای خوبی برای کامپوزیت نیستند: 

  • دچار پوسیدگی و ساییدگی دندان
  • دندان به هم ریخته و نامنظم
  • دندان قروچه
  • مشکلات در لثه و دهان
  • مشکل در دهان و فک

با کامپوزیت دندان، تغییرات زیادی در فرم، سایز، رنگ و تراز کردن در یک جلسه ایجاد می‌شود و این باعث زیبا شدن لبخند خواهد شد. در این روش مشکلات و عیوب ظاهری دندان برطرف می‌شود.

مزایای کامپوزیت ورنیر

 در ادامه در مورد مزایای کامپوزیت صحبت خواهیم کرد: 

  • دندان به طور کامل سفید می‌شود و حتی رنگ دندان‌های پر شده نیز سفید خواهد شد. در نتیجه ماندگاری آن زیاد بوده و بر حسب رنگ دندان میزان سفیدی انتخاب خواهد شد. 
  • دندان‌های نسبتا کج، نامرتب و زاویه دار با کامپوزیت صاف می‌شوند و فاصله بین دندان‌ها برطرف خواهد شد. 
  • فاصله بین دندان‌ها به راحتی پر خواهد شد. 
  • با این روش می‌توان دندان‌های کوتاه را بلند کرد و می‌توان با آن شکل دندان را به شکل منحنی و خرگوشی تغییر داد. 
  • با بالا رفتن سن، به ندرت دندان‌ها دچار ساییدگی و شکستگی می‌شوند و با این روش می‌توان دندان‌ها را ترمیم کرد. 
  • در کامپوزیت بر خلاف لمینت نیازی به تراشیدن دندان نیست، مگر اینکه دندان بیش از حد بزرگ و برجسته باشد. 
  • در این روش مراحل و طول درمان کوتاه است و در یک جلسه با انتخاب رنگ روکش، مواد روی دندان استعمال می‌شوند. 
  • هزینه کامپوزیت نسبت به دیگر روش‌ها مانند لمینت، ارتودنسی و روکش ارزانتر است. 
  • کامپوزیت قابل ترمیم و قابل برگشت است. 
  • به دلیل اینکه مینای دندان تراش داده نمی‌شود، در دندان و لثه حساسیت ایجاد نخواهد شد. 

معایب کامپوزیت ونیر

کامپوزیت دندان همانگونه که مزایای زیادی دارد، دارای معایبی نیز است که این معایب عبارتند از: 

  • مواد کامپوزیت بر خلاف لمینت در مقابل لکه و ضربه مقاومت کمتری داشته و عمری بین ۵ تا ۸ سال دارد. 
  • به دلیل لکه‌پذیر بودن باید از مصرف موادی که باعث ایجاد لکه در آن می‌شوند خودداری کرد. 
  • باید مراقبت‌های لازم مانند مسواک زدن و استفاده از نخ دندان را در خصوص آن انجام داد و هر شش ماه یکبار جهت حفظ شفافیت باید آن را پولیش کرد. 

فرم تعیین نوبت آنلاین

آیا بیمه تکمیلی دارید؟

پوسیدگی دندان زیر ونیر کامپوزیت

کامپوزیت در صورتی که توسط دکتر متخصص، ماهر و باتجربه اجرا شود مشکلی مانند پوسیدگی ایجاد نخواهد کرد. اگر توسط پزشکی که مهارت کافی ندارد اجرا شود، مواد به درستی بر روی لثه نمی‌چسبند و با ایجاد فاصله بین لثه و دندان، رشد باکتری بین دندان افزایش یافته و پوسیدگی ایجاد خواهد شد. لذا برای اینکه از پوسیدگی جلوگیری شود بهتر است این کار را متخصص انجام دهد و همچنین با کامپوزیت کل دندان احتمال پوسیدگی به صفر خواهد رسید.

کامپوزیت دندان جلو

دندان جلو به دلیل اینکه در معرض دید است، در زیبایی صورت و لبخند تاثیر زیادی دارد. بنابراین کامپوزیت آن بیشترین تقاضا را داشته و جهت پر کردن جزئی، ترمیم و رفع ایرادات آن بکار می‌رود. در نتیجه کامپوزیت در ۸ دندان جلو و ۸ دندان عقب انجام می‌شود. باید توجه کرد که به طور کلی بعد از اجرای روکش و سفت شدن آن با امواج نوری، دندانپزشک سطح آن را پولیش می‌کند تا علاوه بر زیبا شدن، در مقابل زخم و خراش مقاوم شود. اگر بعد از مدتی دندان لکه دار شود، باید با پولیش کردن درباره نسبت به رفع آن اقدام کرد.

درد در دندان کامپوزیت شده

کامپوزیت دندان بنا به دلایلی ممکن است با درد همراه باشد علت‌های این درد عبارتند از:

  • ممکن است بعد از اجرای این روکش در دندان و لثه احساس درد کنید که این درد طبیعی است و در صورتی که بیش از حد ادامه دار بود باید به پزشک مراجعه کرد.
  • علت درد در دندان نفوذ مواد محرک به بخش‌های دیگر دندان است و اگر درد شدید باشد ممکن است نیاز به عصب کشی باشد. لذا در صورت بلند بودن دندان ترمیم شده، با تراز شدن دندان درد برطرف خواهد شد.
  • علت درد در دندان وجود پوسیدگی در زیر کامپوزیت، خیس یا خشک بودن بیش از اندازه سطح دندان و زیاد بودن قطر کامپوزیت است.

انتخاب رنگ کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان اصولا متناسب با رنگ دندان انتخاب می‌شود تا طبیعی به نظر برسد. ولی ممکن است فردی رنگ خیلی سفید را دوست داشته باشد. در هر صورت می‌توان در انتخاب رنگ با دندانپزشک مشورت کرد. روشن بودن رنگ و اجرای مراحل فیزیکی و شیمیایی بر روی دندان باعث سختی برگزیدن رنگ خواهد شد. ولی با وجود ابزار دیجیتالی می‌توان راحت‌تر رنگ را انتخاب کرد.

رنگ‌بندی کامپوزیت دندان

کامپوزیت در چهار رنگ A، B، C، D موجود است که هر یک دسته رنگ‌های مختلفی را شامل می‌شوند. به این گونه که رنگ‌بندی گروه A رنگ قهوه ای، B زرد، C خاکستری و D قرمز را شامل می‌شود. رنگ‌بندی کامپوزیت عبارتند از:

  • CV
  • CVD
  • BW
  • XBW

محبوب‌ترین رنگ‌های کامپوزیت

برخی رنگ‌های کامپوزیت در میان هنرمندان و دیگر افراد محبوبیت زیادی دارند که این رنگ‌ها عبارتند از:

سایه XL کامپوزیت

این رنگ از رنگ‌های سفید نیست و کاملا طبیعی به نظر می‌رسد. به دلیل دوام بالا و طبیعی بودن محبوبیت زیادی دارد.

رنگ محبوب کامپوزیت BW

از رنگ‌های سفید است که براقیت بالا، سازگاری با ساختار دهان، دوام در مقابل سایش و چسبندگی بالا از مشخصاتش است. ساختار آن از رزین بوده، به همین دلیل آن چنان طبیعی به نظر نمی‌رسد.

نکات مهم در خصوص انتخاب رنگ کامپوزیت

در زمان انتخاب رنگ کامپوزیت باید به نکات زیر توجه کنید.

  • درصد سفیدی هر رنگی متفاوت است و در حین انتخاب رنگ باید به طیف رنگ سایه دقت کرد.
  • کسی که رنگ پوستش تیره است رنگ طبیعی برای او مناسب خواهد بود.
  • کسی که رنگ پوستش سفید است رنگ سفید برای او انتخاب درستی خواهد بود.
  • اگر از رنگ روکش خسته شده‌اید می‌توانید رنگ طبیعی را انتخاب کنید.
  • پیش از انتخاب رنگ به سن، رنگ لب و فرم صورت توجه کنید.

مراقبت‌های بعد از کامپوزیت ونیر

بعد از اجرای کامپوزیت باید از دندان مراقبت کرد و هر چه این مراقبت‌ها بیشتر رعایت شوند، ماندگاری روکش بیشتر خواهد شد. این مراقبت‌ها عبارتند از:

  • باید از خوردن غذاها و نوشیدنی‌هایی که باعث تغییر در رنگ دندان می‌شوند خودداری کرد و در صورت مصرف این خوراکی‌ها فورا دندان را مسواک بزنید.
  • با نخ دندان میان دندان‌ها را تمیز کنید.
  • در صورت استفاده از دهانشویه، نوعی که پزشک معرفی می‌کند را استفاده کنید، زیرا دهانشویه نامناسب باعث آسیب به روکش خواهد شد.
  • از مصرف دخانیات مانند سیگار و قلیان دوری کنید.
  • فشار باعث آسیب به روکش می‌شود، در نتیجه باید خوراکی‌های سفت را گاز نزنید و از شکستن پوست مغزیجات خودداری کنید.

طول عمر کامپوزیت دندان

عمر کامپوزیت بسته به عوامل مختلفی فرق دارد و نوعی که در ساختار آن از تکنولوژی نانو استفاده شده به دلیل نداشتن تخلخل دچار تغییر رنگ نخواهد شد و مقاومت بالایی دارد. عوامل مختلفی مانند کیفیت مواد، مراقبت‌ها و میزان تخصص و مهارت متخصص که روکش را اجرا کرده، بر ماندگاری آن تاثیرگذار است. در صورت بروز مشکل در این روکش قابل تعمیر خواهد بود. لذا بعد از اجرای آن بهتر است هر شش ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه کرد تا در صورت وجود مشکل در آن، ترمیم شود. در صورتی که از آن به درستی مراقبت شود تا ده سال ماندگاری خواهد داشت.

عوارض کامپوزیت دندان

در صورتی که کامپوزیت به درستی اجرا نشود ممکن است باعث تخریب دندان، سایش، لقی، آسیب به لثه و آسیب به مفصل فک شود. اگر بعد از اجرا در لثه تورم ایجاد شود باید به پزشک مراجعه کرد. ولی به طور کل به دلیل اینکه در این روش دندان تراش داده نمی‌شود، عوارضی دیده نمی‌شود.

عوامل موثر بر قیمت کامپوزیت

قیمت کامپوزیت دندان بسته به عوامل مختلفی فرق دارد که این عوامل عبارتند از:

  • ممکن است پیش از اجرای کامپوزیت نیاز به ترمیم دندان باشد، مثلا اگر دندان پوسیدگی دارد، ابتدا باید پر شده و سپس روکش شود. اگر لثه آفتی داشته باید اول آفت درمان شود یا در صورتی که نیاز به عصب کشی باشد باید ابتدا عصب کشی و مراحل پر کردن انجام شده و سپس کامپوزیت انجام شود. گاهی ممکن است طول دندان کوتاه باشد، در این صورت مقداری از لثه برداشته می‌شود تا ارتفاع تاج بیشتر شود. گاهی نیز جهت برطرف کردن ناهماهنگی و کجی دندان نیاز به ارتودنسی است و بعد از انجام ارتودنسی باید کامپوزیت انجام شود. در نتیجه قیمت کامپوزیت با هر یک از این درمان‌ها متفاوت خواهد بود.
  • هر چه تعداد دندان روکش شده بیشتر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود. مثلا قیمت یک یا دو عدد دندان روکش شده از قیمت تمام دندان‌های روکش شده کمتر خواهد بود.
  • برند کامپوزیت بر قیمت آن تاثیرگذار است. این روکش از کشورهای آلمان، آمریکا، سوئیس، ژاپن، کره و برزیل وارد می‌شود که قیمت‌های هر یک با دیگری فرق دارند. به طور کل برندهای آلمانی از محبوب‌ترین و گرانترین برندها هستند.
  • مقدار تخصص، علم، مهارت و تجربه دندانپزشک بر قیمت نهایی کامپوزیت اثرگذار است.

نقش تخصص دندانپزشک در موفقیت کامپوزیت ونیر

مسلما میزان تخصص و مهارت دندان پزشک بر کیفیت نهایی کامپوزیت اجرا شده تاثیر زیادی دارد. در صورتی که پزشک این روکش را به درستی اجرا نکند در لثه و دندان دچار عوارض خواهید شد تا جایی که برخی از این عوارض ممکن است جبران ناپذیر باشند. اگر متخصص مهارت کافی در این خصوص نداشته باشد ممکن است با اجرای نادرست آن باعث شود، قطر روکش بیشتر شود، در اینصورت ضخامت بیش اندازه آن باعث جلو آمدن دندان می‌شود که این دندان را غیر طبیعی جلوه خواهد داد.

تفاوت کامپوزیت دندان با لمینت

کامپوزیت دندان با لمینت تفاوت‌هایی دارد که این تفاوت‌ها عبارتند از:

  • کامپوزیت توسط دندانپزشک بر روی دندان به صورت مستقیم اعمال می‌شود، ولی لمینت در لابراتوار متناسب به شکل دندان و به صورت قالب ساخته شده و بر روی دندان اجرا می‌شود.
  • کامپوزیت بین ۸ تا ۱۰ سال ماندگاری داشته، ولی لمینت بین ۱۰ تا ۱۵ سال عمر می‌کند.
  • کامپوزیت نسبت به لمینت از هزینه کمتری برخوردار است.
  • کامپوزیت به دلیل ضخیم بودن، از نظر زیبایی در سطح مطلوبی برخوردار بوده ولی لمینت به دلیل نازک و ظریف بودن از نظر زیبایی در سطح بالاتری برخوردار است و طبیعی‌تر به نظر می‌رسد.
  • کامپوزیت قابل برگشت و قابل ترمیم بوده، ولی لمینت قابل ترمیم نیست و برگشت ناپذیر است.

پالیش کامپوزیت

کامپوزیت ممکن است بر اثر عوامل مختلفی دچار تغییر رنگ شود که در اینصورت باید با پولیش کردن لکه آن را برطرف کرد. پولیش نیز ممکن است در یک جلسه یا طی چند مرحله انجام شود. اگر لکه ایجاد شده عمیق نباشد، لایه‌گذاری صورت گرفته و فرم دهی، تثبیت کردن و درخشان کردن انجام خواهد شد. اگر پولیش در چند مرحله انجام شود، با ابزارهای مخصوص فرایند کانتورینگ، پالیشینگ و فینیشینگ اجرا می‌شود.

ارائه خدمات کاملا تخصصی

انجام کلیه خدمات درمانی و زیبایی

رضایت مراجعه کنندگان عزیر در اولویت ما قرار دارد