ارتودنسی دندان در تهران
ارتودنسی دندان
ارتودنسی دندان شاخه تخصصی از دندانپزشکی است که بر روی هم تراز کردن و صاف کردن دندانها تمرکز دارد. اگر دندانهای شما کج، روی هم پیچخورده و شکاف دارد میتوانید با مراجعه به متخصص ارتودنسی آن را مرتب و یکدست کنید. درمانهای رایج ارتودنسی شامل استفاده از بریس، ترازهای شفاف و نگهدارندههای متحرک است.
ارتودنسی دندان برای چه کسانی مناسب است؟
ارتودنسی برای همه افراد قابل انجام است بهعبارتدیگر شما هیچوقت برای ارتودنسی پیر نیستید. ازنظر متخصصان ارتودنسی بهترین سن برای این کار بین ۹ تا ۱۴ سالگی است. در این سن هنوز رشد فک و صورت ادامه داشته و جابهجایی دندانها بهتر انجام میشود.
کودک تعداد دندان مناسبی داشته و میزان پوسیدگی کمتر است. استفاده از بریس برای بزرگسالان نیز مؤثر است اما مدت درمان بیشتر طول میکشد.
فرم تعیین نوبت آنلاین
ارتودنسی چیست؟
ارتودنسی یکی از شاخههای تخصصی دندانپزشکی است و بر روی تشخیص و درمان ناهنجاری دندان ازنظر شکل و قرارگیری تمرکز دارد. ارتودنسی درمانهای رایج و متداولی دارد. در قدیم بیشتر از بریس فلزی برای صاف کردن دندانها استفاده میشد. در حال حاضر تراز کنندههای شفاف و نگهدارندههای جدیدتر نیز استفاده میشود. نحوه قرار گرفتن دندانهای شما روی زیبایی و سلامت دهان و دندان شما تأثیر زیادی دارد. با بهبود و درمان نحوه برخورد دندانها به هم میتوان از بسیاری از بیماریهای مرتبط با سلامت دندان مثل پوشیدگی، بیماری لثه و سایش بیشازحد جلوگیری کرد.
زیبایی و مرتب بودن دندانها تأثیر زیادی روی اعتمادبهنفس افراد میگذارد بسیاری از کودکان که در سن رشد و جایگزینی دندانهای اصلی با شیری هستند با این مشکل روبهرو میشوند. ارتودنسی یا مرتب کردن دندانها توسط متخصص ارتودنسی انجام میشود. این افراد کسانی هستند که بعد از گذراندن دوره عمومی دندانپزشکی به مدت دو تا ۳ سال آموزش تخصصی ارتودنسی را نیز گزارندهاند. اغلب متخصص ارتودنسی فقط بر روی مرتب کردن و تراز کردن دندانها تمرکز دارد و کارهایی مثل پر کردن یا روکش دندان را انجام نمیدهد.
انواع مشکلات دندانی که به ارتودنسی نیاز دارند کدماند؟
انواع مشکلات رایج دهان و دندان که به ارتودنسی نیاز دارند شامل موارد زیر است:
- اوربایت: زمانی که دندانهای بالایی روی دندانهای پایینی بیرون میزند.
- اندربایت: زمانی که دندانهای پایینی روی دندانهای بالایی بیرون میزند.
- دندانهای شلوغ که روی هم قرارگرفتهاند و فاصله مناسب ندارند.
- دندانهای کج
- دندانهای چرخیده
مزایای ارتودنسی دندان چیست؟
ارتودنسی دندان مزایای زیادی دارد که مهمترین آنها سلامت دهان و دندان است. این کار تنها جنبه زیبایی ندارد و نباید به آن بهعنوان هزینه کرد اضافه نگاه کرد. دیگر مزایای ارتودنسی شامل موارد زیر است:
- دندانهای شما مرتب و یکدست شده و بهراحتی تمیز میشوند.
- صاف کردن دندانها باعث بهتر جویدن غذا و بهبود گفتار و صحبت کردن میشود.
- ارتودنسی باعث بهبود اختلال TMJ میشود.
- ارتودنسی و تراز کردن دندانها خطر پوسیدگی دندان، بیماری لثه و سایر مشکلات دهان و دندان را کاهش میدهد.
- ارتودنسی به شما لبخند زیبا و ماندگار هدیه میدهد.
آیا ارتودنسی معایبی هم دارد؟
اگر ارتودنسی زیر نظر دکتر متخصص انجام شود معایب کمی خواهد داشت. یکی از معایب ارتودنسی نیاز به صبر و حوصله است. در طول مدت انجام ارتودنسی باید صبور باشید و دستورات درمانی و مراقبتی را بهخوبی انجام دهید. این کار باعث موفقیت هر چه بیشتر این کار و جلوگیری از پوسیدگی دندانها میشود.
ارتودنسی برای برخی از افراد کمتر از ۱ سال طول میکشد و برای بعضی دیگر ممکن است بیشتر از دو سال زمان ببرد. ازآنجاییکه هر فرد درمان منحصربهفرد خود را دارد درمان او نیز ممکن است زمان متفاوتی داشته باشد. از متخصص ارتودنسی بپرسید که چه انتظاری از درمان خود دارید و چه کارهایی برای بهتر انجام شدن ارتودنسی باید انجام دهید.
اگر اطراف وسایل ارتودنسی که در دهان شما قرار میگیرد را بهخوبی تمیز نکنید ممکن است روی دندانهای شما حفره و پوسیدگی ایجاد شود. توصیههای بهداشتی مربوط به ارتودنسی و دهان و دندان را انجام دهید تا بهترین نتیجه را از ارتودنسی بگیرید.
درمان ارتودنسی تا چه زمانی ماندگار است؟
اگر نگهدارندهها را در دهان خود نگهدارید نتایج ارتودنسی تا آخر عمر ماندگار بوده و برگشت نمیپذیرد؛ اما اگر نگهدارنده را از دهان خود خارج کرده و بهخوبی در دهان نگه ندارید بعد از مدتی و بهمرور دندانها به حالت قبل برمیگردند.
چه زمانی باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کنیم؟
بهتر است همه افراد و کودکانی که در سن رشد هستند به متخصص ارتودنسی مراجعه کنند. هر زمانی در مورد سلامت دندانهای خود با مشکلی روبهرو شدید و احساس کردید دندانهای شما تحتفشار بوده و کج شدهاند متخصص ارتودنسی میتواند به کمک شما بیاید.
بسیاری از متخصصان ارتودنسی شما را بدون ارجاع از دندانپزشک عمومی ویزیت میکنند. در برخی از موارد دندانپزشک عمومی ممکن است شما را به متخصص ارتودنسی ارجاع دهد.
اگر دندانهای کودک شما کج رشد کرده و نیاز به ارتودنسی دارد از دندانپزشک خود بخواهید تا او را به متخصص ارتودنسی ارجاع دهد. اغلب پزشکان ارتودنسی کودکان تا ۷ سال را نیز ویزیت میکنند.
فرم تعیین نوبت آنلاین
هزینه ارتودنسی دندان چقدر است؟
هزینه ارتودنسی دندان به انتخاب مرکز درمانی، پزشک و نوع درمان شما بستگی دارد. اغلب بریس فلزی و سنتی قیمت مناسبتری نسبت به بریس سرامیکی و شفاف دارد. قیمت ارتودنسی نامرئی نیز بیشتر از انواع دیگر آن است.
ارتودنسی درمجموع یکی از خدمات دندانپزشکی گرانقیمت محسوب میشود. اغلب بیمههای تکمیلی هزینه ارتودنسی را پوشش نمیدهند. بهتر است قیمتهای کم و کارهای بیکیفیت را فدای سلامتی دهان و دندان خود نکنید.
هزینههای ارتودنسی دندان بهطورکلی شامل موارد زیر است:
- ویزیت اولیه
- عکسبرداری و قالبگیری از دندانها
- ارتودنسی ثابت یک فک
- ارتودنسی ثابت دو فک
- ارتودنسی ثابت دو فک سرامیکی
- ارتودنسی جهت جراحی
- پلاک متحرک برای هر فک
- جراحی دندان نهفته
- مینی اسکرو
- پلاک فاکشنال
ارتودنسی دندان قیمت ۱۴۰۲
ارتودنسی دندان در سال ۱۴۰۲ نسبت به قیمت دلار و هزینههای دندانپزشکی تعیین میشود. استفاده از انواع بریس خارجی و وارداتی هزینه زیادی برای شما خواهد داشت. در ضمن دستمزد پزشک متخصص نیز باید در نظر گرفته شود. هزینه ارتودنسی به تعداد دندانهایی که نیاز به ارتودنسی دارند بستگی دارد. ارتودنسی فک بالا، ارتودنسی فک پایین و ارتودنسی همزمان فک بالا و پایین هزینه متفاوتی دارد.
هزینه ارتودنسی دندان به عوامل دیگر مثل شدت بیماری، دستمزد دندانپزشک متخصص، میزان تجربه و تبحر ارتودنتیست، محل قرارگیری مطب مرتبط است و ممکن است در شهرهای بزرگ بیشتر باشد.
اگر قبل از انجام ارتودنسی نیاز به جراحی فک یا خارج کردن دندان نهفته داشته باشید هزینه جراحی نیز اضافه میشود. ضمن اینکه باید هزینههای مراجعه و ویزیتهای مرتب را نیز در نظر بگیرید.
سن ارتودنسی دندان
بهترین سن ارتودنسی دندان در سنین کودکی است؛ اما بزرگسالان نیز میتوانند ارتودنسی انجام دهند. کودکان اغلب تعداد دندان مناسبی برای ارتودنسی داشته و میزان پوسیدگی کمی دارند. اگر سن کودک خیلی کم باشد باید منتظر ماند تا تعداد دندانها برای ارتودنسی بیشتر شود.
مراحل ارتودنسی دندان
مراحل ارتودنسی دندان به سن مراجعهکننده، وضعیت دندان و استفاده از روشهای درمانی بستگی دارد. چندین روش درمانی برای این کار وجود دارد که مطابق با نظر پزشک انجام میشود. پزشک ابتدا دندانها شما را معاینه کرده و از آنها عکس میگیرد. در برخی از مواقع دندانها قالبگیری شده و قالب گچی از دندان شما درست میکند. در مرحله بعد در مورد مراحل و نحوه درمان تصمیمگیری میکند.
بریس ها (Braces)
بریس ها ترکیبی از به راکتها، باندها و سیمها بوده و بهتدریج دندانهای شما را به موقعیت دلخواه در طول زمان میبرند. انواع مختلفی از بریس ها بسته به درمان و نیاز دندانها مورداستفاده قرار میگیرد. بریس های فلزی سنتی و بریس های شفاف یا سرامیکی مدلهای جدید آن هستند. بریس میتواند ثابت یا متحرک باشد.
الاینرهای شفاف (Clear aligners)
الاینرهای ارتودنسی شفاف نیز نوعی نگهدارنده شفاف و غیرفلزی بوده و بسیار محبوب هستند. بسیاری از افراد این نگهدارندههای شفاف را به نوع فلزی آن ترجیح میدهند. این الاینرهای برندهای مختلفی دارند که با توجه به هزینه و نظر پزشک میتوان یکی را انتخاب کرد.
در این روش بهجای استفاده از براکت و سیم فلزی برای صاف کردن دندانها از سینیهای تراز شفاف و سفارشی برای ارتودنسی استفاده میکنند. این سینیها بهصورت سفارشی و مطابق با نظر پزشک برای هر فرد ساخته میشود.
هر ست اغلب یک تا دو هفته استفاده میشود و بعد از دو هفته سری جدید جایگزین قبلی میشود. با گذشت زمان ترازهای شفاف دندانهای شما را به موقعیت مناسب تغییر میدهند.
نگهدارندهها
اگر از بریس یا ترازهای شفاف استفاده میکنند پیس از پایان درمان ارتودنسی باید مدتی از نگهدارنده استفاده کنید. نگهدارنده از مواد بیضرر ساختهشده و داخل دهان شما قرار میگیرد. این وسیله مانع از خروج دندانها از موقعیت جدید میشود. متخصص ارتودنسی تعیین میکند که شما تا چه زمانی باید از نگهدارنده خود استفاده کرده و آن را داخل دهان نگه دارید.
گسترشدهندههای کام (Palate expanders)
ارتودنتیستها میگویند بسیاری از درمانها بهتر است در دوران کودکی انجام شود. استخوانهای صورت کودک هنوز در حال رشد بوده و حرکت و دستکاری آنها بسیار سادهتر از بزرگسالی است. گسترشدهنده کام فک فوقانی کودک را گسترش داده یا به عبارتی منبسط میکند.
این روش در مواقع استثنا انجامشده و اغلب کودکان به این روش نیاز ندارند؛ اما اگر در شرایط مناسب استفاده شود به مرتب شدن دندان کودکان کمک کرده و مانع از کشیدن دندانها برای ایجاد فضای اضافی میشود.
بریس چیست؟
بریس های دندانی دندانهای شما را صاف کرده و برای درمانهای ارتودنسی کاربرد دارند. بسیاری از کودکان و نوجوانان از بریس استفاده میکنند اما بریس های مخصوص بزرگسالان نیز وجود دارد. طبق آمار در کشور آمریکا ۲۰ درصد استفادهکنندگان از ارتودنسی بالای ۱۸ سال سن دارند.
بریس ها با ایجاد فشار آرام ملایم و بهمرورزمان دندانهای شما را صاف کرده و در موقعیت مناسب قرار میدهند. نحوه عملکرد بریس ها به نوع آن بستگی دارد. نوع بریس نیز بستگی بهشدت مشکلات دندانها، نظر پزشک و نظر بیمار دارد. بریس متحرک و ثابت بوده و انواع مختلفی دارند.
بریس فلزی
رایجترین و قدیمیترین بریس، نوع فلزی آن است. براکت های فلزی که با سیم و نوارهای فولادی ضدزنگ روی دندانها قرار میگیرند و بهتدریج دندانها را به شکل مناسب میرسانند.
دندانپزشک هر براکت را روی یکدندان میچسباند. سپس سیم فلزی و قوسدار را روی براکت ها قرار میدهد. نوارهای پلاستیک کوچکی به نام لیگاتور سیمها را محکم در سر جای خود قرار میدهد. بریس های فلزی هنگام صحبت کردن و لبخند زدن روی دندان شما دیده میشوند.
برای زیبایی بیشتر میتوانید از بریس های شفاف یا همرنگ دندان استفاده کنید تا بریس ها کمتر دیده شوند.
بریس سرامیکی
بریس سرامیکی که به آنها بریس شفاف نیز گفته میشود مانند بریس فلزی عمل میکنند. با فشار ملایمی روی دندانها قرارگرفته و آنها را بهجای موردنظر هدایت میکنند. براکتها، سیمها و لیگاتورها شفاف و همرنگ دندان بوده و کمتر دیده میشوند. بریس سرامیکی قابلدیدن هستند اما نسبت به نوع فلزی دید کمتری دارند.
یکی از معایب بریس سرامیکی این است که شکستنی هستند و ممکن است در طول درمان بشکنند. نگهداری از آنها دقت بیشتری میخواهد.
بریس های زبانی
بریس زبانی مانند بریس های سنتی و فلزی هستند تنها تفاوتی که دارند این است که پشت دندانها قرار میگیرند و دیده نمیشوند. بریس های زبانی یا لینگوال را افرادی انتخاب میکنند که دوست ندارند بریس آنها دیده شود.
بریس با بست سرخود
بریس با بست های سرخود، نگهدارنده جدا نداشته و بست روی سیم فلزی ثابت است. لیگاتورها یا بست های کوچک در این روش استفاده نمیشوند. در این مدل از سیستم داخلی برای نگهداشتن سیم فلزی استفاده میشود.
نگهدارندههای شفاف
ترازهای شفاف در برخی واقع جایگزین بریس ها میشوند. این ترازها کاملاً شفاف بوده و به شکل سفارشی برای دندانها ساخته میشوند. شما باید در این روش حداقل ۲۲ ساعت ترازهای شفاف را روی دندانهای خود نگه دارید. در مواقع خوردن و مسواک زدن مجاز هستید ترازها را خارج کنید.
هر سینی تراز به مدت ۲ هفته استفاده میشود. بعدازاین مدت باید تراز شفاف را با سری بعدی تعویض کنید. برخلاف بریس های فلزی این ترازهای شفاف بهراحتی قابلجابهجایی بوده و بعد از مدتی دندانهای شما را به موقعیت موردنظر میرسانند.
بریس شفاف بیشتر برای دندانهای جلو کاربرد دارد. بسیاری از افراد ازآنجاییکه بریس فلزی نمای زیادی دارد ارتودنسی انجام نمیدهند. این در حالی است که بریس شفاف این مشکل را حل کرده است.
عوارض استفاده از بریس چیست؟
بریس مهمترین ابزار در ارتودنسی دندان است. استفاده از بریس داخل دهان عوارضی دارد. اگر به صورت دقیق به توصیههای پزشک خود عمل کنید این عوارض کاهش پیداکرده و برطرف میشوند.
- احساس ناراحتی داخل دهان: این مشکل اغلب در روز اول که پزشک بریس را داخل دهان شما محکم میکند ایجادشده و خیلی زود برطرف میشود.
- تحریک زبان، لبها یا گونههای داخلی دهان
- درد فک
- مشکل در غذا خوردن و آشامیدن
برای برطرف کردن درد میتوانید از مسکن استفاده کنید. مومهای دندانی بدون نسخه که در داروخانهها به فروش میرسند نیز برای کم کردن دردهای بریس به شما کمک میکنند. مقداری مناسبی از موم را روی براکت ها و سیمهایی که شما را اذیت میکنند قرار دهید.
چگونه از بریس ارتودنسی دندان مراقبت کنیم؟
هنگام ارتودنسی و استفاده از بریس بهداشت دهان و دندان اهمیت بیشتری پیدا میکند. پلاکها و جرم ممکن است اطراف بریس ایجادشده و بهمرور باعث پوسیدگی و ایجاد حفره روی دندان شما شود. پزشک متخصص ارتودنسی مجموعهای از دستورالعملهای بهداشتی و مراقبتی را به شما آموزش میدهد.
بهطورکلی برای مراقبت از بریس ها و رعایت بهداشت بهتر است:
- دندانهای خود را حداقل دو بار در روز به کمک مسواک نرم و خمیردندان حاوی فلوراید مسواک بزنید.
- یکبار در روز بین دندانهای خود و اطراف بریس را نخ دندان بکشید.
- از نخ دندان مخصوص بریس استفاده کنید تا بهخوبی همه جای آن تمیز شود.
- اگر از تراز شفاف استفاده میکنید هر روز آنها را شسته و بهخوبی از آنها نگهداری کنید.
- دو بار در روز از دهانشویه ضد باکتری و بدون الکل استفاده کنید.
- از غذاهای سفت و چسبناک استفاده نکنید.
- برای محکم کردن بریس و نگهداری از آنها بهصورت مرتب به پزشک مراجعه کنید.
- هر شش ماه یکبار برای معاینه دندانها و ترمیم احتمالی آنها مراجعه کنید.
بعد از ارتودنسی دندان چه غذاهایی میتوان استفاده کرد؟
بعد از انجام ارتودنسی دندان و محکم کردن بریس روی دندانها بهتر است تا چند روز غذاهای نرم و آبکی استفاده کنید. پاستا، سیبزمینی آبپز، سبزیهای پخته، تخممرغ، ماست، سوپ و میوههای نرم گزینههای مناسبی هستند. بعدازاینکه دردها و ناراحتی اولیه بریس از بین میرفت میتوانید بهتدریج غذاهای دیگر را به رژیم خود اضافه کنید.
در تمام مدتی که روی دندان خود بریس دارید از خوردن غذاهای سفت و چسبنده مثل آجیل، سبزیهای ترد و سفت و شکلات چسبنده مثل تافی خودداری کنید.
چه وقت باید با پزشک متخصص ارتودنسی تماس بگیرید؟
در مواقعی که با مشکلات زیر روبهرو شدید با پزشک خود تماس بگیرید:
- دردی که با مسکن از بین نمیرود
- شکستن سیم یا براکت ها
- وارد آمدن ضربه به دهان و صورت
- خونریزی یا عفونت لثه
طول درمان ارتودنسی چقدر است؟
طول درمان ارتودنسی در هر فردی متفاوت است. شما باید صبور باشید تا بریس کار خود را انجام داده و دندانهای شما را مرتب کند. بهطورمعمول ارتودنسی و مرتب شدن دندانها دو سال طول میکشد. البته این مدت بهشدت ناهنجاریهای دندان بستگی دارد. برخی از افراد در کمتر از ۱۲ ماه درمان میشوند. برخی از افراد هم ممکن است به سه سال درمان نیاز داشته باشند.
ارتودنسی دندان کودکان در چه سنی انجام میشود؟
انجمن ارتودنتیستهای آمریکا اعلام کرده است بهتر است کودکان تا ۷ سالگی اولین ویزیت ارتودنسی خود را انجام دهند. البته در این سن درمان خاصی برای کودک انجام نمیشود اما میتوان پیشبینی کردن کودک در آینده به ارتودنسی نیاز خواهد داشت یا خیر. بسیاری از کودکانی که به درمانهای ارتودنسی زودهنگام نیاز دارند با اقدامات پزشکی میتوانند طول درمان و هزینه آن را کاهش دهند.
ارتودنسی درمانی است که همه افراد در هر سنی میتوانند از آن استفاده کنند. این روش درمانی بیشتر برای افرادی مناسب است که دندانهای کج و روی هم داشته و از لبخند زیبا محروم ماندهاند. علاوه بر زیبایی، ارتودنسی وضعیت دهان و دندان و نحوه جویدن را بهبود میدهد و این مهمترین مزیت آن برای سلامتی است.
چه کسانی نمیتوانند ارتودنسی انجام دهند؟
افرادی که پوسیدگیهای زیاد و گسترده و بیماریهای لثه دارند کاندیدای مناسبی برای ارتودنسی نیستند. قرار دادن بریس بر روی دندانها باعث میشود پوسیدگی بیشتر و گسترده شده و خطر زیادی برای سلامتی دهان و دندان شما ایجاد شود.
اگر پوسیدگی دندان دارید بهتر است ابتدا به دکتر دندانپزشک مراجعه کرده و آنها را درمان کنید. سپس برای ارتودنسی دندان و زیبایی آنها میتوانید با متخصص ارتودنسی مشورت کنید.
آیا ارتودنسی دنداندرد دارد؟
بهطورمعمول اگر ارتودنسی دندان توسط پزشک متخصص ارتودنسی انجام شود بدون درد است. در بسیاری از کشورها انجام ارتودنسی توسط دندانپزشک عمومی جرم محسوب شده و ممنوع است. بعد از انجام ارتودنسی و سفت کردن بریس ها تا چند روز ممکن است درد خفیفی داشته باشید که طبیعی است؛ اما بهطورکلی بریس ها نباید درد داشته باشند.
بهتر است از مسکن ساده مثل استامینوفن استفاده کنید. از ایبوپروفن و سایر داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) استفاده نکنید. این نوع داروها ترشح هورمون پروستاگلاندین را متوقف کرده و مانع از حرکت دندانها و گرفتن نتیجه مدنظر از ارتودنسی میشوند.
ارتودنسی تنها لبخند زیبا را برای شما به ارمغان نمیآورد. اغلب افراد وقتی صحبت از ارتودنسی میشود تنها به جنبههای زیبایی آن فکر میکنند. این در حالی است که ارتودنسی طیف وسیعی از درمانها را شامل میشود و اثرات زیادی روی سلامتی دهان و دندان دارد. جویدن را بهبود بخشیده و مانع از پوسیدگی دندانها میشود. برای انجام ارتودنسی با دندانپزشک خود مشورت کنید.
سؤالات متداول در مورد ارتودنسی
- آیا استفاده از بریس برای همه افراد مناسب است؟
برای ارتودنسی دندان در موارد شدید بهتر است از بریس استفاده کنید. در موارد خفیف و برای کوتاهمدت میتوان از روشهای دیگر استفاده کرد.
- نخ دندان مخصوص بریس از چه نوعی است؟
نخهای خصوص ارتودنسی، نخهای دندان معمولی، مسواکهای بیندندانی و نوعی که پزشک به شما معرفی میکند برای این کار مناسب است.
- آیا با داشتن بریس میتوان آدامس جوید؟
بله اما بهتر است از آدامسهای بدون قند و استاندارد استفاده کنید.
- آیا ارتودنسی دندان ضمانت دارد؟
گرفتن نتیجه مطلوب از ارتودنسی به عملکرد پزشک شما و مراقبتهای بعدازآن بستگی دارد.
- آیا استفاده از نگهدارنده بعد از انجام ارتودنسی الزامی است؟
بله تا هر زمانی که پزشک تشخیص میدهد باید از نگهدارنده استفاده کنید تا دندانها شکل خود را حفظ کنند.
ارائه خدمات کاملا تخصصی
انجام کلیه خدمات درمانی و زیبایی
رضایت مراجعه کنندگان عزیر در اولویت ما قرار دارد